Krtčí norou


Krtčí norou 2008

Na Krtčí norou 5 jsme původně chtěli zlomit prokletí bramborových medailí. Tahle hra nám chronicky nejde. Prokletí jsme nakonec zlomili, ale trochu jiným směrem, než bychom si přáli. Ale po pořádku.

Celý článek...
 
Krtčí norou 2006 - solanum tuberosum

Pralinky zvlášť se poprvé vydaly hrát Krtčí norou. U toho jsem nemohl chybět, takže jsem opustil původní plán startovat znovu za Tchořím smradem, jimž jsem udělal pápá. Rozhodnutí to bylo dobré, alespoň jsme si zase připsali na konto jeden nepopiratelný úspěch a je si nemůže nikdo dobírat, že by to sami nezvládli. Za pralinkovou sestavu chyběl Petr, tentokrát však nikoho nevraždil, ale flákal se v Jeseníkách. Bohužel se za něj nepodařilo najít adekvátní náhradu, takže jsme zůstali ve čtyřech kusech.

Celý článek...
 
Krtčí norou 2007 - solanum tuberosum se vrací

Na Krtčí noru jsme se těšili už od jara, kdy jsme se rozhodli, že jí půjdeme. Po Svíčkách a Hradecké sově Nora nabízela příjemnou možnost účastnit se šifrovačky v roli hráče a ne orga.

Celý článek...
 
Krtčí norou 2005 - podzim

Na Krtčí norou Pralinky zvlášť nestartovaly. Možná by k tomu i došlo, ale příčinou toho jsem byl především já, neboť jsem dal Pralinkám zvlášť normálně košem. Od jara jsem měl dluh. Chtěl jsem startovat na Dnem se svou neteří, dokonce jsem tam přihlásil i tým Pralinky revival, ale na poslední chvíli jsem musel odjet na značkařské školení na Čeřínek, takže Pralinky revival startovaly v sestavě má sestra, můj bratr a moje neteř. Já jsem na ně z Čeřínku pouze myslel.

Celý článek...