Dnem


Dnem 2017
Dnem je zábavná věc. Pro nás experty tam mají speciální kategorii, ve které skoro nikdo nehraje, protože skoro všichni experti, co hrají, hrají v kategorii Starší. Kategorie Experti je přitom těžší minimálně, a protože je v ní slabší konkurence, dává větší naději na dobré umístění.

Celý článek...
 
Dnem 2010

Na Dnem jsme měli nějak málo zájemců o účast. Ondra, já a nikdo. Protože se nám ta hra chronicky nedaří, máme chuť se s tím poprat. Oprašujeme loňskou sestavu s Bárou Peškovou jako externí posilou a těšíme se. Nakonec se ukazuje, že se Petr nechal naverbovat ke konkurenci a hraje proti nám v týmu Everyones chance. Asi si myslí, že se mu podaří porazit Pralinky zvlášť, jako jsem to svého času udělal já s Tchořím smradem. Ale my se nenecháme, byla by to ostuda. Takže máme jasný dílčí cíl. Porazit Everyones chance.

Celý článek...
 
Dnem 2006

Moje první účast na Dnem (loňská plánovaná nakonec kvůli školení v Cejli nevyšla) se odehrála nezávisle na Pralinkách zvlášť. Alča a Martin byli jako obvykle někde v tramtárii, Petr se coby pilný student o zkouškovém období učil a Pepa doma čtrnáct dní dopředu trénoval „ano“. Resuscitace týmu Tchořím smradem z Krtčí norou tak byla logickým krokem. (To je ale instrumentálů!)

Celý článek...
 
Dnem 2011

Pralinkám se na Dnem dlouhodobě příliš nedaří. Dojít nebo nedej bože se umístit je problém. Přesto nebo právě proto bylo letos zájemců více než dost. Dokázali jsme udělat jak zelené tak oranžové Pralinky zvlášť. Zelené pralinky chtěly po úspěchu na Ostrovtipu a Bedně dokončit hattrick. Oranžové pralinky chtěly zacvičit novou členku a konečně si užít šifrovačku, u které neusínají a nemrznou.

Celý článek...
 
Dnem 2009

Vloni na Dnem jsme měli takový personální nadbytek, že jsme postavili jeden a půl týmu. Rozpad Pralinek zvlášť však tentokrát nabral na síle, takže jsme zůstali jen dva. Ondra a já. A hlavně jsme si dost dlouho nebyli schopni uvědomit, která bije, tak nám Zbožák prchl k Ústřednímu topení, za což byl potrestán horším umístěním. Takže jsme na poslední chvíli lovili posily. A protože jsou v naší historii posily, které se osvědčily, vzali jsme Báru. Tu, která s námi došla do cíle Široko daleko.

Celý článek...