iNula
iNula 2017
iNulu máme rádi. Bývá těžká, takže to není dostih, který je potřeba uběhat. Má unikátní herní systém, takže i na něm se dá leccos uhrát. Na rozdíl od většiny brněnských her se odehrává v Brně, pokud už ne zcela, tak převážně určitě. Rozdává vkusná žlutá trička, která stíhají obstojnou rychlostí doplňovat naši garderobu, výhrady lze mít snad jen k rychlosti jejich blednutí. A má velmi osobitý rukopis.

Celý článek...
 
iNula 2011

Podzimní sezóna 2011 se složitě plánovala a úplně jinak dopadla. Alespoň pro mne. iNula měla být mou třetí podzimní šifrárnou ze čtyř, byla první ze tří. Září se pro mne rozplynulo jako pára nad hrncem. Přetrhané vazy v kotníku, které jsem si přivodil chůzí po suchém a rovném chodníku na konci srpna, mne vyřadily. Ne že by to bylo až takové neštěstí. Plánovanou Dark city (jo, máme rádi Ostravu) zrušili sami organizátoři. Jediné, co jsem tak nakonec nuceně musel vynechat, byla Noc tapürů. Pralinky zvlášť o účast nepřišly, zajistil jsem za sebe sluníčkovou náhradu. Přece jen jsem si tam netroufl ve chvíli, kdy jsem se svou nohou, měnící barvu i tvar každou hodinu, teprve třetí den chodil.

Celý článek...
 
iNula 2009

Třetí ročník iNuly byl další hrou, na které jsme mínili uspět za použití taktické fúze se silnými spoluhráči, kteří za nás všechno vymyslí a uběhají. Pralinky zvlášť byly toliko tři (Petr, Ondra a já). Posilu jsme nalezli v Ústředním topení, které se kvalifikovalo do role posil svou empatií, kdy nám nabídku posil poslal Sopťa s Indexem v tutéž chvíli, kdy jsme je sami oslovili dotazem na totéž téma.

Celý článek...