Noc tapürů


Unavené Pralinky na Tapürovi

Dvakrát nevstoupíš do stejné řeky. Ale během pár dní už podruhé mířím vlakem na nádraží Praha Vysočany. Konečně je čas dopsat reportáž o našem krocení nočního tapüra.

Původní složení pralinek narušil neposlušný Síbův kotník. Tým se jednohlasně usnesl, že odmítá tlačit invalidní vozík se Síbou řvoucím Na Bělehrad … I když při zpětném pohledu invalidní vozík by trasu projel, ale noční rušení klidu bychom asi porušili. Síba tedy hodil inzerát na okouna a chytli se Martin a Jarda z Unavení sluncem.

Celý článek...
 
Noc tapürů 2010

Noc tapürů se jevila být závazek, Jakkoli se nám v posledních letech docela daří, k obhajobě titulu přece jen nedochází každý den. I Petr, který se o rok dříve na jeho zisku nepodílel, se rozhodl být tentokrát při tom. Čtyřčlennou sestavu Pralinek zvlášť doplnil jako host Zbožák. Psa nechal tentokrát Ondra doma, stejně se tu nedávají trička v psí velikosti. Jenže na trička by nám to muselo jít jako po másle. A to se nestalo.

Celý článek...
 
Noc tapürů 2009

Podzimní sezóna 2009 nám nabídla nové šifrovací možnosti. Poté, co jsme uspořádali Svíčky a Hradeckou Sovu a pro Krtčí noru se ujali role testerů (nevyhovovala nám termínem), bylo jasné, že pokud si nebudeme chtít šifrovat jenom ve vzpomínkách, vyzkoušíme něco nového. Drobná sonda do kalendáře a mezi členy družstva ukázala jasnou taktiku. Odehrajeme Noc tapürů a iNulu, kde je na rozdíl od dlouhodobě se nedařící Krtčí nory chabá konkurence, navíc si budeme muset na obě hry sehnat posily, tak seženeme někoho silného a ten nám to vyhraje, abychom si mohli za letošek zapsat alespoň nějaký úspěch, když už jsme v jarní sezóně nevyhráli nic.

Celý článek...