Krutá zákruta
Krutá zákruta

Krutá (zá)krůta 2014

Čtyři lidi v družstvu? Aby ta Krůta neměla něco extra. Letmá sondáž plodí sedm jmen. Osmé jméno doplní oblíbený host Tom Krejčí a budoou dvě želízka v ohni. Rovnoměrné rozdělení hostů a brnoznalců předurčuje Síbu a Boba jako kapitány. Bobo si volí tým, Síba se spokojí se zbytkem a rovnoběžka 50°10' s.š. určuje pojmenování na sekci Severní a Jižní.

Celý článek...
 
Krutá (zá)krůta 2010

Po loňské Krůtě, která byla vydařená navzdory tomu, že jsme tým lepili z náhodných kolemjdoucích, jsme pro tentokrát nemínili nechat nic náhodě. A čtyřčlennou sestavu jsme poskládali z vlastních zdrojů. Petr, Ondra, Martin a já. Příprava na hru byla jako obvykle důkladná a poměrně zbytečná. Příprava krutého artefaktu je svérázným projevem organizátorského sadizmu. Vždycky je s tím hromada práce a jeho použití pak nic moc. Nicméně i já jsem si vyhrál s vystřihováním Krutého kalendáře.

Celý článek...
 
Krutá (zá)krůta 2009

Termín 20. června znamenal poslední příležitost, jak si ještě užít šifrárny z pohledu hráče dříve, než štafetu definitivně převezmeme my. Kolizi s druhým dnem Bezvíčku jsme vyřešili tak, že se to nějak vyřeší, a mezi NonStopem a Krůtou jsme zvolili Krůtu, protože tak dopadlo hlasování. Tedy nezvolili jsme ji všichni. Martin zvolil mezi NonStopem a Krůtou Leonarda, to aby taky jednou něco vyhrál a protože se mu nechtělo z Hradce Králové. Alča nezvolila nic, takže byla připsána jako domácí podpora pro Leonarda taky, takže taky vyhrála, kdežto my ostatní jsme chtěli jít vyhrát tu Krůtu.

Celý článek...