Sendvič


Sendvič 2008 - Náš boj s Emmou aneb Jak jsme nebyli proudoví
Občas se nám stane, že se na nás sesype všechno, co se sesypat může. Myslel jsem, že zlatým písmem do dějin Pralinek zvlášť se v tomto ohledu zapíše kvalifikace na Tmou 7 v Hradci Králové a na svitavském nádraží. Ošklivě jsem se zmýlil. Na přelomu února a března 2008 nebyl nikdo z Pralinek zvlášť na cestách, takže jsme se rozhodli poprvé hrát Sendvič nejen pod vlastním jménem, nýbrž i v kompletní tradiční sestavě. Pozdním termínem konání vyhladovělé dešifrátorské mozky se těšily na krátké odpočinkové šifrovací odpoledne jako pěkné zahájení nové šifrovací sezóny. To nám ale nebylo přáno. A jakkoli to vypadá neuvěřitelně, i Sendvič se může stát noční terénní šifrovačkou s fyzicky i orientačně náročnými přesuny. A i za těchto podmínek se dá vyhrát.
Celý článek...
 
Sendvič 2006

Jak pojmout reportáž ze hry, která je takovým hektickým dostihem, že pět minut po jejím skončení nejsme příliš s to dát dohromady, jak vlastně probíhala?

Celý článek...
 
Sendvič 2007

Sendvič 2007 znamenal první účast Pralinek zvlášť na této hře. Oproti loňské sestavě Pomocných ponocných jsme sice doznali jedinou změnu, když Ladju nahradil Petr, to ale stačilo na převahu Pralinek zvlášť v družstvu. Plán byl velkolepý: Petr, Pepa a já se spojíme s Olou a Pikem jako posilami z brněnské sekce Jmelí, sejdeme se u nich v Brně, kde budeme luštit svorně kolektivně, babička bude hlídat Šímu (jo, je to ten, co je v loňské reportáži jmenován jako Aprílek), aby měli rodičové volné ruce, všechno bude zavčasu připravené pro hladké vítězství či alespoň jinou medailovou příčku jako vloni. Tolik plány.

Celý článek...