Sjezdy
Sjezdy jsou akce, kterých se účastní Pralinkoví lidé, aby tam kromě konzumace pralinek zvlášť, prováděli i další bohulibé činnosti. Za všechny uvedu několik nejlibovějších: hodnocení uplynulých akcí, vytyčování plánů na příští období, prohlížení fotodokumentace, pořízené během expedic, her i mimo ně, ochutnávky netradičních nápojů, konzumace tradičních nápojů atd. atd.


Panexpediční sraz Odry 2005

Poslední akcí roku 2005 pod hlavičkou Pralinky zvlášť byl panexpediční sjezd Odry 2005. Hostitelem druhého panexpedičního sjedzu byl Vašek a chata jeho rodiny v Odrách-Klokočůvku. To je taková pozoruhodná čtvrť, která je od zbytku města oddělená dvěma vesnicemi a půlhodinou jízdy.

Celý článek...
 
Panexpediční sraz Olomouc 2004
V roce 2004 jsme usoudili, že jelikož se z expedic stala tradice, která vydržela už čtvrtým rokem, nebylo by od věci uskutečnit sjezd. Zdálo se nám totiž málo, abychom se vídali jenom jednou do roka. Bylo zcela na místě, abychom si taky navzájem ukázali fotky, které se nám během čtyř let podařilo pořídit, abychom se dohodli na dalších plánech a aby se prostě neco dělo v době, kdy se po krajině netouláme, hry skončily, jaro je daleko, elánu plno.
Celý článek...