Bedna


Bedna 2008

Už rok jsme se honosili odznakem „Chceš dojít Bednu? Zeptej se mně jak.“

Celý článek...
 
Bedna 2007 - Jak jsme skončili na bedně

Když v Brně končí Tmou nebo Krtčí norou, zůstáváme tam zpravidla do neděle, abychom večer se Jmelím poseděli v hospodě U pantátů, kterýžto večírek pak bývá nazýván potemná nebo ponorná. Po Bedně se podobné večírky nekonávají, protože v Praze nezůstáváme. Přesto jsem přemýšlel, jak by se podobný hypotetický večírek po Bedně mohl jmenovat. Usoudil jsem, že победная by vůbec nebyla špatná. Tak jsme se podle toho snažili.

Celý článek...
 
Bedna 2006

Jaro 2006 zastihlo Pralinky zvlášť s obvyklým problémem. Dohodnout se, na kterou hru pojedeme a na kterou ne. Nakonec jsme v plné sestavě nebyli na žádné. Ale již v době, kdy bylo složení i jméno našeho týmu na Bednu ve hvězdách, objevilo se něco, co nikdo nečekal. Pravý Bednář. Když mi konečně sepnulo, že to není hloupý vtip, uvědomil jsem si, že by se nám to náramně hodilo. Věděl jsem, že se řádné kvalifikace nezúčastním, protože budu tou dobou na návštěvě u slezské sekce v Ostravě. Tušil jsem, že Pepa sám by u toho nevydržel více než hodinu. Netušil jsem, jak moc velkou motivaci mají pro úsilí v kvalifikaci Alča a Martin, kteří s námi Bednu pravděpodobně hrát nebudou a pokud ano, tak jen krátce. Nechtěl jsem to nechávat jenom na Petrovi. To, že s námi bude hrát taky Ladja, který s námi hrál za Pomocné ponocné už letos na Sendviči, jsme se dozvěděli teprve krátce před řádnou kvalifikací. Prostě jsem chtěl, abychom neskončili jako tým, který se nekvalifikoval na Bednu.

Celý článek...
 
Bedna 2005

Byl pouhý týden po Osudu, který pro nás skončil tak neslavně. Avšak po silné zlínské sestavě, kdy jsme se sešli v obvyklé kompletní sestavě doplněné ještě o Martina Pozdílka, start na Bedně byl nouzový, neboť jsme se do něj zapojili pouze Pepa a já. Abychom nebyli sami, což bychom neradi, doplnili jsme naši sestavu o Evu Krejčířovou a Ivanu Hajíčkovou. To byl také důvod, proč jsme opustili své obvyklé jméno. Protože Pralinky zvlášť už jsme v tut dobu chápali jako zavedenou značku, které byla vázaná na konkrétní lidi, vzhledem k jejich absenci jsme se honosili jménem Pralinky zvlášť zvlášť (jako že druhá půlka chybí).

Celý článek...
 
Bedna 2004

Na jaře 2004 jsme si už dali velký pozor na to, abychom nepropásli registraci tak, jak se nám to podařilo předchozí podzim. A tak jsme s mnohaměsíčním předstihem sledovali, co se děje. Ukázalo se, že zájem o hru roste. Příliš mnoho jsem vyprávěl o Bedně a podobných hrách svému okolí, a tak nejen že jsme my celkem bez problémů sestavili tým, ale i můj bratr nastoupil na start Bedny se svým týmem.

Celý článek...
 
Více článků...
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 Další > Konec >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL