Tmou


Tmou 2006 - vyprávění o noci drkotajících zubů, šťavnatých nadávek, sto deseti kalorií a promrhaných nápadů

Když se spustila registrace na Tmou, objevila se lákavá možnost vlísat se do pořadatelské přízně prostřednictvím motivačního eseje. Proč tedy chceme hrát Tmou? Jakožto tiskový mluvčí týmu jsem se zhostil hledání odpovědi na tuto otázku a pokus vyšel. Získali jsme protekci a s radostí jsme přijali možnost nedělat kvalifikaci, s níž máme dlouhodobě problémy. I tentokrát reálně hrozilo, že nás pět ji bude dělat s omezenými komunikačními možnostmi na čtyřech různých místech. Ještěže to tak dopadlo, jinak by bylo Jmelí opět kvalifikováno dříve než my a mohli by propadnout pýše. Jejich bleskurychlé luštící kvalifikační smršti bychom rozhodně nestačili.
Esej, jehož zásluhou jsme podloudně pronikli mezi kvalifikované týmy je zde:

Celý článek...
 
Tmou 2004

Skutečnost, že se Pralinky zvlášť budou chtít zapojit do závodu Tmou, byla jasná již pradávno, jejich složení nikoli. Intenzivní úsilí sehnat pátého člena bylo nakonec marné, a tak Pralinky zvlášť poprvé vyrazily hrát v sestavě čtyřčlenné - tedy Alča, Petr, Pepa a já. Alča se sice iniciativně snažila naverbovat kamaráda Martina, ale ten si samým strachem, do čeho že se to upsal, nakonec raději zlomil nějakou končetinu či co, aby s námi nemusel. Nutno ale podotknout, že za půl roku už měl odvahy nepoměrně více a startoval s námi na Osudu, což se ukázalo jako velmi dobré. Čtyřčlenné složení se později ukázalo jako nejakceschopnější, se kterým jsem doposud startoval (i když hned následující Osud mu toto prvenství bezpochyby vzal).

Celý článek...
 
Tmou 2005 - reportáž psaná na piedestalu
Se Tmou 2005 jsme počítali jako s přelomovou událostí. Po dlouhé době, kdy pro nás byl vždy znovu a znovu problém postavit pět vzájemně aspoň trochu sehraných lidí na start, bylo dlouho před Tmou jasné, že budeme startovat v sestavě z letošního Osudu. Tedy asi v nejschopnější sestavě, jakou si vůbec můžeme přát. A tak jak se blížila hra, věděli jsme, že nebudeme muset dávat inzerát, aby nás vůbec bylo dost, věděli jsme, že vůbec poprvé v historii se nějaká sestava bude přesně opakovat, že nebude nikdo, s kým bych si na startu potřásl pravicí: "Ahoj, já jsem Tomáš a ty budeš teda asi ten, s kým dneska hodlám projít Tmou. Moc mne těší."
Celý článek...
 
Tmou 2003

Bedna 2003 mne nadchla. Začínal jsem pozvolna tušit, že start na Bedně nebyl mým startem posledním, že jím bylo spíše odstartován začátek mého nového dlouhodobého koníčku. Honza, který mne na Bednu nalákal, jasně avizoval, že na Tmou téhož roku bude startovat taky. Tentokrát mne nezval. Vypadalo to, že bude mít členů dostatek. I Míša si sestavila vlastní tým (Casudost). Michala Bedna zas tak moc nevzala a Alča "už něco měla".

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 Další > Konec >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL